Bezorgen en ophalen

Om u veel werk uit handen te nemen worden alle goederen met de dagelijkse transportdienst van Tip-Top Verhuur Service gebracht en weer opgehaald op iedere gewenste locatie in heel nederland. De goederen worden op een werkdag voor de huurdatum afgeleverd en op een werkdag na de huurdatum weer opgehaald. Deze dagen worden niet als huurdag berekend. De goederen worden afgeleverd op een plaats die met de vrachtwagen bereikbaar is. De tijden van bezorgen en ophalen zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Buiten deze tijden en dagen kan door middel van een afspraak via de administratie en de planning. De bezorgkosten voor de regio's van Den haag en Leiden zijn € 24,50 voor de regio's van Rotterdam en Gouda € 49,50 en voor de regio's van Amsterdam en Utrecht € 74,50. Voor het ophalen wordt een gelijk bedrag berekend.

Minimum orderbedrag

Voor het huren, bezorgen en ophalen van de goederen en diensten is een minimum orderbedrag van € 100,- euro van toepassing voor de regio's van Den Haag en Leiden. Voor de regio's Rotterdam en Gouda € 200,-. Voor de regio's Utrecht en Amsterdam en overige € 300,-.

                               Stoelen, tafels en statafels voor feesten en evenementen

Arbeid op Locatie

Tip-Top Verhuur Service kan u alle werk uit handen nemen door de opbouw en afbouw van de materialen te verzorgen en staat met een team met ervaren personeel voor u klaar om uw bijeenkomst tot een groot succes te brengen. Hiervoor wordt een uurloon per uur en per persoon op basis van nacalculatie berekend.

Huurtermijn en prijzen

De genoemde prijzen op de site zijn voor 3 dagen. 1 dag voor het bezorgen, 1 dag voor het gebruiken, en 1 dag voor het ophalen van de goederen. Hiervoor wordt er 1 huurdag totaal berekend. Voor gebruik in het weekend of op zon feestdag(en) wordt er 1 huurdag berekend. De goederen worden op een werkdag van maandag t/m vrijdag afgeleverd en weer opgehaald. Bij arbeid op locatie is de afleverdatum en tijd op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Voor langere of regelmatige huurtermijnen kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden. Al de genoemde prijzen zijn per stuk en exclusief 21 % btw en overige diensten zoals transport, arbeid op locatie en schoonmaken.

Reserveren goederen

1. kies een artikelgroep in de linkerkolom.
2. Kies daarna een artikel in de rechterkolom door op informatie/reserveren te klikken.
3. Kies in het artikelvenster een aantal en klik op de knop reserveren.
4. Al de goederen worden in een overzicht geplaats met daarin de totale kosten.
5. Herhaal stap 1 tot en met 3 om meer goederen aan uw besteloverzicht toe te voegen.
6. Klik in het besteloverzicht op de knop reservering afronden om de huurdatum en uw gegevens in te vullen.
7. Klik in de gegevens pagina op verzenden om de aanvraag te verzenden naar Tip-Top Verhuur Service.

U ontvangt na het reserveren direct een e-mail bevestiging met de mededeling dat uw aanvraag verwerkt wordt door de administratie. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een orderbevestiging. Na uw akkoord met de orderbevestiging worden de goederen en diensten voor u gereserveerd en ingepland.

                               Stoelen, tafels en statafels voor feesten en evenementen

Schoonmaken

De goederen woorden 100% schoon afgeleverd en kunnen na gebruik achteraf in het magazijn worden schoongemaakt door Tip-Top Verhuur Service. Voor het schoonmaken van de goederen wordt er 50 % van de huur prijs per dag berekend over de goederen die schoongemaakt dienen te worden.

Annuleren

Na akkoord van de orderbevestiging en tot. 21 dagen voor levering 25%. 14 dagen voor levering 50%. 7 dagen voor levering 75%. 3 tot 1 dag voor levering 100%.

Breuk, verlies of beschadigingen

De goederen, kratten en transportmiddelen worden bij terugkomst in het magazijn gecontroleerd, geteld en gereinigd. Ontbrekende of beschadigde goederen of verpakking kunnen achteraf in rekening worden gebracht.

Betaling

1. Contant op de afleverdatum op het moment van afleveren.
2. Factuur toezenden. Debiteuren nummer en condities via de administratie aanvragen.
Breuk verlies, arbeidsloon en schoonmaakkosten kunnen achteraf in rekening worden gebracht doormiddel van een eindfactuur indien van toepassing.

                               Stoelen, tafels en statafels voor feesten en evenementen

Legitimatie

De huurder of een daartoe gemachtigd persoon dient een geldig legitimatiebewijs paspoort of rijbewijs te tonen bij het afleveren van de goederen.

Verhuur en leveringsvoorwaarden

Op alle transacties zijn de algemene huurvoorwaarden van Tip Top Verhuur van toepassing. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Haaglanden. Klik hier voor de algemene Huurvoorwaarden van Tip Top Verhuur.

Vragen en Advies

Via de internetsite kunt u een overzicht samenstellen van de benodigdheden en deze indien u dit wenst verzenden en reserveren. Pas nadat wij u reservering hebben ontvangen, zenden wij u een orderbevestiging toe. Tip Top Verhuur Service is telefonisch bereikbaar voor advies en vragen van Maandag tot en met Vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.